Du använder en gammal webbläsare. Uppgradera den för att få en bättre upplevelse.
<a href='http://www.lammhultsdesigngroup.com/web/Office_Home_interiors.aspx'><h3>Archal</h3>Lammhults</a> <a href='http://www.lammhultsdesigngroup.com/web/Public_interiors.aspx'><h3>Weiterstad</h3>BCI</a> <a href='http://www.lammhultsdesigngroup.com/web/Office_Home_interiors.aspx'><h3>Armilla</h3>Ire</a> <a href='http://www.lammhultsdesigngroup.com/web/Office_Home_interiors.aspx'><h3>Misto</h3>Fora Form</a> <a href='http://www.lammhultsdesigngroup.com/web/Office_Home_interiors.aspx'><h3>Danish Design Centre</h3>Abstracta</a>
Nytt från koncernen
2014-05-30

Lammhults designmöbler i Gunnar Asplunds rådhus

Lammhults Möbel AB är stolt leverantör av möbler till Göteborgs Rådhus, ritat 1936 av arkitekten Gunnar Asplund och som efter ett omfattande renoveringsarbete från och med 2014 får ett nytt användningsområde i form av Göteborgs Stadshus.
2014-05-07

Video från årsstämman

Nu finns "VD anförande årsstämma 2014" respektive "VD intervju årsstämma 2014" från årsstämman att se här på siten.
2014-04-04

Designmöbelföretaget Lammhults lanserar ny design på Salone Del Mobile 2014

Designföretaget Lammhults lanserar stolen Grade, en helt ny produkt formgiven av den danska designduon Johannes Foersom & Peter Hiort-Lorenzen. Grade är en skalstol i mjukt formad polypropylen, med ett gjutet reliefmönster i graderingar som skapar kurvor på rygg och sits. Stolen erbjuder ett multifunktionellt koncept i ett internationellt formspråk.
Pressmeddelande
Rapporter

Vår senaste årsredovisning

Ladda ner PDF här
Läs den i webbläsaren.

English version:
Download.

 

 

Kursutveckling

 

Imprint by Lammhults